Yrityksen

Arvot

Sceneve on yrityksesi tapahtumakumppani täydellä sydämellä. Ota sinäkin askel uusiin mahdollisuuksiin.

Sitoutuva tapahtumakumppani

Tapahtumakonsultoinnin kautta olemme asiakkaidemme tarpeisiin täysipainoisesti sitoutuva tapahtumakumppani. Toimitamme unohtumattomia elämyksiä kerta toisensa jälkeen. Haluamme, että yritystapahtumasi onnistuu ja ylittää asetetut tavoitteet, kerta toisensa jälkeen. Vahvalla sitoutumisella ja motivaatiolla luomme menestyksekkään pohjan tulevalle.

Aikaansaava tapahtumakumppani

Haluamme olla asiakkaillemme konsultoiva ja aikaansaava tapahtumakumppani. Haluamme luoda pysyvästi mieleenpainuvia kokemuksia ja elämyksellisiä muistoja. Sellaisia, joihin voi ajatuksissasi hymyillen palata aina uudelleen ja uudelleen. Kunnes jälleen kohtaamme.

Luotettava tapahtumakumppani

Tapahtumakonsultoinnin maailmassa asialleen vihkiytynyt ja luotettava tapahtumakumppani on yritystapahtumien tärkeä tukipilari. Haluamme osoittaa, että olemme luottamuksesi arvoinen ja tehdä yhdessä asioita, joista muut eivät vielä tiedä tai pidä mahdollisena. Tapahtumakonsultointiin erikoistunut Scevene on yrityksenne konsultoiva ja luotettava tapahtumakumppani.

Brandi-identiteetti

Sceneve Oy on aikaansaava tapahtumakumppani ja energisen rohkea tapahtumakonsultointitoimisto. Suhtaudumme intohimoisesti työhömme ja haluamme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista yhteistyötä ja palvelua. Haluamme olla yrityksellesi paras tapahtumakumppani.

Mahdoton tehtävä

Meille lähes mahdoton on arkipäivää. Haluamme ylittää asiakkaidemme odotukset. Haluamme yllättää ja itsekin yllättyä. Tapahtumakonsultoinnin keinoin haluamme herättää tunnerikkaita kokemuksia ja jättää positiivisen pysyvän muistijäljen. Kokemuksia, jotka sinä ja asiakkaasi jaatte ja muistatte yhdessä läpi elämän.

Elämyksiä sydämestä

Voimakas tunne jättää jälkensä, niin hyvässä kuin pahassa. Me keskitymme aina hyvään, niin elämässä kuin tapahtumakonsultoinnissa. Anna meidän tehdä ja luoda Teillekin hyvää. Sitä ei koskaan ole liikaa. Haluamme ansaita luottamuksesi.